Moya Matchan vihreät irtoteet viljellään Kagoshiman alueella Kyushun saarella. Alue tunnetaan leudosta ilmastostaan ja puhtaasta ympäristöstään, mitkä tekevät siitä ideaalin alueen teen kasvatukseen.
Genmaicha on perinteinen sekoitus luomu sencha vihreätä teetä ja paahdettuja täysjyväriisinjyviä. Haudutettuna siinä on virkistävä kermaisen makea maku, pähkinäinen aromi ja vaalean keltainen vivahde.
Genmaicha tunnetusti tukee ruuansulatusta ja perinteisesti se nautitaankin aterioiden yhteydessä.
1977 Moya Genmaicha 6 x 60g
Hojicha on valmistettu paahtamalla sencha vihreän teen lehtiä. Silloin niihin
tulee punertava väri ja uniikki puinen aromi. Paahtamisprosessi madaltaa
hojichan kofeiinipitoisuutta miksi se sopii makrobioottiseen ruokavalioon. Hojicha on myös hyvä iltatee.
1979 Moya Hojicha 6 x 60g
Kukicha on vihreä tee, joka on tehty varsista ja oksista, mitkä yleensä poistetaan muista vihreistä teistä. Ne antavat kukichalle uniikin makean ja kasvimaisen maun, jossa on häivähdys merellisyyttä. Moya kukicha on hienovaraisesti paahdettu ja luonnostaan vähäkofeiininen, mikä tekee siitä ideaalin juoman mihin päivänaikaan tahansa.
1978 Moya Kukicha 6 x 60g
Sencha n.21
Japanin suosituimmassa Sencha n.21 teessä on makean virkistävä, ruohoinen ja jopa hieman suolainen maku. Se on pehmeä lasku vihreiden teiden maailmaan ja täydellinen aamutee. Haudutettuna Sencha n.21 antaa täyteläisen maun ja vihreän kultaisen värin.
1976 Moya Sencha n.21 6 x 60g