Aurinkopuikko, tropical SPF30 60 g, Sunly by Attitude

Attituden mineraalipohjainen ja trooppisen tuoksuinen aurinkovoidepuikko on hellävarainen laajan spektrin fyysinen suoja auringon UVA- ja UVB-säteitä vastaan. Tuotteen sisältämä ei-nano sinkkioksidi suojaa ihoa tehokkaasti auringolta vähentäen samalla vaikutustamme maailman meriin ja koralleihin. Tuote levittyy helposti ja on läpinäkyvää iholla. Aurinkopuikko on pakattu innovatiiviseen biohajoavaan ja muovittomaan kartonkipakkaukseen. Pakkaus on kätevän kokoinen ja kulkee helposti mukana. EWG VERIFIED® -sertifioitu, vegaaninen sekä dermatologisesti testattu. Suojakerroin 30.

Valmistaja
Katso kaikki tuotteet
Pakkausmerkinnät
Caring Consumer PETA Cruelty Free FSC-sertifikaatti (ForestStewardship Council)

Tuotenumero: 7750

EAN: 626232460918

Valmistusmaa: Kanada

Alkuperämaa: Kanada

Nettopaino: 0,06 Kg

Bruttopaino: 0,1 Kg

Leveys/Korkeus/Syvyys: 55 mm / 122 mm / 29 mm

Käyttöohjeet:

Levitä runsaasti ja tasaisesti iholle 15 minuuttia ennen aurinkoon menoa. Lisää vähintään 2 tunnin välein tai uinnin, pyyhkeellä kuivaamisen, voimakkaan hikoilun tai pesun jälkeen. Kysy lääkäriltä ohjeet tuotteen käytöstä alle 6 kuukauden ikäisillä lapsilla.

Erityisruokavaliotieto: Vegaaninen

Pakkaustyyppi: Tuubi

Pakkausmateriaali: Paperikuitu / Pahvi

Ainesosat

Active ingredient: Zinc oxide (20%). Inactive ingredients: Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil, Caprylic/Capric Triglyceride, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Polyhydroxystearic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Wax, Behenyl Behenate, Ricinus Communis (Castor) Seed Oil, Mica, Coco-Caprylate/Caprate, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Glyceryl Behenate, Euphorbia Cerifera (Candelilla) Wax, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Silica, Gamma-Octalactone*, Anisaldehyde*, Cis-3-Hexenyl Salicylate*, Methyldihydrojasmonate*, Triethyl Citrate*, *fragrance (Parfum).

Varoitukset: Vain ulkoiseen käyttöön. Vaikka käyttäisitkin aurinkosuojatuotteita, liiallinen altistuminen auringolle on vakava terveysuhka. Älä altista vauvoja ja lapsia suoraan auringolle.

Nimi: Aurinkopuikko, tropical SPF30 6 x 60 g, Attitude

Sisältö: 6 KPL

EAN: 10626232460916

Nettopaino: 0,51 Kg

Lavatiedot

Myyntierien lukumäärä lavalla: 675

Myyntierien lukumäärä kerroksessa: 75

Kerrosten lukumäärä lavalla: 9

Samankaltaiset tuotteet

Aurinkopuikko kasvoille, tuoksuton SPF30 30 g, Attitude
Mineraalipohjainen tuoksuton aurinkopuikko kasvoille, SPF 30.
Tilauksesta suoraan pakkaamoon. Toimitusaika 2-5 arkipäivää.