TerraSanan luomulaatuinen shoyu on perinteisin japanilaisin menetelmin valmistettu mieto soijakastike, joka on valmistettu soijapavuista, vehnästä ja kojista. Shoyun on annettu valmistusvaiheessa fermentoitua vähintään 12 kuukautta setritynnyreissä, jonka ansiosta sen uniikissa maussa maistuukin suolainen, hapan, makea, imelä ja umami. Käytä tuomaan lisämakua esimerkiksi misokeittoihin, nuudeliruokiin, wokkeihin tai kastikkeena sushin rinnalle.
Saatavilla myös 500 ml pulloissa.
Tiesitkö? TerraSanan shoyu-soijakastike on valmistettu Shodon saarella Japanissa, jossa sen valmistuksella on yli 400-vuotinen historia. 100-vuotta vanhoissa setripuuastioissa tapahtuva fermentointi- ja valmistusprosessi vaatii aikaa ja ammattitaitoa.
Tuotenumero: 1511
EAN: 8713576271621
Luomutunnus: NL-BIO-01
Valmistusmaa: Alankomaat
Nettopaino: 0,25 Kg
Bruttopaino: 0,475 Kg
Säilytysohjeet:
Säilytys kuivassa ja viileässä. Avaamisen jälkeen säilytä jääkaapissa.
Erityisruokavaliotieto: Vegaaninen Vegetaarinen Maidoton
Allergeenit:
Sisältää: Soijapavut ja soijapaputuotteet Vehnä ja vehnätuotteet (gluteenia sisältävät viljat)
Pakkaustyyppi: Pullo
Pakkausmateriaali: Lasi
Vesi, SOIJApapu*, VEHNÄ*, merisuola, koji. *Luomu
Nimi: Shoyu-soijakastike, mieto 6 x 250 ml, TerraSana
Sisältö: 6 KPL
EAN: 8713576671629