TerraSanan luomulaatuinen shoyu on perinteisin japanilaisin menetelmin valmistettu mieto soijakastike, joka on valmistettu soijapavuista, vehnästä ja kojista. Shoyun on annettu valmistusvaiheessa fermentoitua vähintään 12 kuukautta, jonka ansiosta sen uniikissa maussa maistuukin suolainen, hapan, makea, imelä ja umami. Käytä tuomaan lisämakua esimerkiksi misokeittoihin, nuudeliruokiin, wokkeihin tai kastikkeena sushin rinnalle.
Saatavilla myös 250 ml pulloissa.
Tiesitkö? TerraSanan shoyu-soijakastike on valmistettu Shodon saarella Japanissa, jossa sen valmistuksella on yli 400-vuotinen historia. 100-vuotta vanhoissa setripuuastioissa tapahtuva fermentointi- ja valmistusprosessi vaatii aikaa ja ammattitaitoa.
Tuotenumero: 1512
EAN: 8713576271638
Luomutunnus: NL-BIO-01
Valmistusmaa: Alankomaat
Nettopaino: 0,5 Kg
Bruttopaino: 0,95 Kg
Leveys/Korkeus/Syvyys: 70 mm / 252 mm / 70 mm
Säilytysohjeet:
Säilytys kuivassa ja viileässä. Säilytä avaamisen jälkeen jääkaapissa.
Erityisruokavaliotieto: Vegaaninen Vegetaarinen Maidoton
Allergeenit:
Sisältää: Soijapavut ja soijapaputuotteet Gluteiinia sisältävät viljat ja viljatuotteet
Pakkaustyyppi: Pullo
Pakkausmateriaali: Lasi
Vesi, SOIJApapu*, VEHNÄ*, merisuola, koji. *Luomu
Nimi: Shoyu-soijakastike, mieto 6 x 500 ml, TerraSana
Sisältö: 6 KPL
Nettopaino: 3 Kg