Perinteisin menetelmin valmistettuja pikkelöityjä japanilaisia ume-hedelmiä. Käytä tuomaan makua esimerkiksi kuumiin ja kylmiin ruokiin, kastikkeisiin tai ume-sho-bancha -juomaan. Umeboshin maussa yhdistyvät ainutlaatuisesti suolainen ja hapan.
Tiesitkö? Ume-hedelmää kutsutaan usein luumuksi tai aprikoosiksi vaikka kyseessä on uniikki japanilainen hedelmä, joka ei tuoreena ole syötävä. Umeboshin valmistuksessa ume-hedelmät asetellaan sadonkorjuun ja puhdistuksen jälkeen isoihin astioihin merisuolan kanssa. Suola imee umeista mehua, jossa ne pikkelöityvät noin kaksi kuukautta. Tämän jälkeen hedelmät kuivataan auringossa 3-5 päivää. Seuraavaksi ne asetellaan taas astioihin kypsymään muutamasta kuukaudesta vuoteen. Umeboshin punainen väri syntyy kun hedelmät laitetaan lopuksi pikkelöitymään punaisten shiso-lehtien kanssa 1-2 kuukaudeksi kunnes niiden väri on kauniin punainen.
Tuotenumero: 1515
EAN: 8713576273199
Luomutunnus: JP-BIO-005
Valmistusmaa: Alankomaat
Nettopaino: 0,15 Kg
Bruttopaino: 0,175 Kg
Säilytysohjeet:
Säilytä kuivassa ja viileässä.
Erityisruokavaliotieto: Vegaaninen Vegetaarinen Maidoton Gluteeniton
Ume-hedelmä*, merisuola, shisolehti*. *Luomu
Nimi: Umeboshi 6 x 150 g, TerraSana
Sisältö: 6 KPL
EAN: 8713576673197
Nettopaino: 0,9 Kg